inapoi la echipa

Dr. CALU Alexandru

Medic Specialist

Competențe și supraspecializări:

  • Chirurgie Plastică-Microchirurgie Reconstructivă
  • Microchirurgia vasculară și a nervilor periferici
  • Chirurgie Estetică
  • Injectologie

Specializat în Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă, domnul doctor este exemplul pur al tinereții îmbogățite cu talent (vocație). Experiența domnului doctor a fost construită alături de nume mari în chirurgie plastică, atât la nivel național cât și internațional. Frumusețea merită păstrată cat mai mult timp iar domnul doctor obține acest lucru prin experiență, pasiune, tehnologie și cunoștințe.

Cea mai mare satisfacție profesională a domnului doctor este adusă de procedurile de chirurgie estetică. Prin chirurgia plastică, domnul doctor obține cea mai mare realizare profesională asigurată de succesului tratamentului. Noi spunem că domnul doctor reașază zâmbetul pacienților pe chip și ii fac să se simtă încrezători în frumusețea lor.

aflati daca medissima vi se potriveste

Solicitati un apel gratuit


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.
Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

instagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecrossarrow-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram