inapoi la echipa

Dr. MANOLE Cătălin

Medic Specialist

Competențe și supraspecializări:

  • Dermatologie
  • Venerologie
  • Dermatoscopie
  • Laserterapie
  • Microchirurgie dermatologică
  • Terapii de rejuvenare

Dr. Cătălin G. Manole este medic specialist dermato-venerologie, Doctor în Medicină și activează ca Șef de Lucrări în cadrul Facultății de Medicină Generală a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, având o îndelungată activitate didactică medicală. 

Dr. Manole este co-autor a numeroase lucrări de cercetare științifică fundamentală în domeniul dermatologiei, a geneticii, a medicinei celulare și moleculare, publicate în jurnale internaționale de prestigiu. A fost membru în echipa de implementare a diferite proiecte de cercetare naționale și europene, atât ca director de proiect dar și ca membru al echipelor de cercetare. Dr. Cătălin G. Manole a participat activ la numeroase manifestări științifice naționale și internaționale atât în țară cât și în străinătate, unde a fost speaker-invitat sau colaborator la numeroase lucrări prezentate în cadrul acestora, dintre care unele au fost premiate sau au primit alte distincții de merit. 

Dr. Manole deține o cazuistică bogată și o largă experiență clinică în diagnosticul, prevenția și managementul variatelor patologii dermatologice și venerologice atât la femei cât și la bărbați. Printre ariile de interes dermatologic medical al Dr. Manole se regăsesc dermatoscopia, crioterapia, terapia dermatologică laser, screening-ul dermatologic și prevenirea diverselor afecțiuni cutanate.


Află ce tratament ți se potrivește la Medissima

Solicită o programare

Vei primi un apel din partea echipei noastre în cel mai scurt timp
Abonare Newsletter
Contact
Agora Floreasca, Bucuresti, Calea Floreasca 111-113.
welcome@medissima.ro+40 314 055 333
arrow-left