INAPOI LA TRATAMENTE

CHIRURGIE PLASTICĂ

Prin îmbinarea științei cu arta obținem rezultate armonioase care vă subliniază frumusețea naturală.
La Medissima, intervențiile chirurgicale cu scopul corectării unor vicii de formare sau deficite de creștere sunt executate de cei mai buni chirurgi esteticieni. Ne preocupă în primul rând sănătatea dumneavoastră și avem grijă ca obiectivele setate să fie realiste. Consultația și discuțiile pe care le veți avea cu medicul vă vor oferi toate informațiile necesare, pentru ca experiența dumneavoastră să fie una usoară și placută.

Proceduri Secundare

servicii pentru ingrijirea sĂnĂtĂȚii dumneavoastrĂ

Medissima este o clinică inegalabilă în România, prin prisma dotărilor tehnologice de ultimă oră și a calității serviciilor oferite în domeniul esteticii medicale.
programare

Planuri de tratament personalizate

Fiecare pacient primeste tratamentul de care are nevoie pentru a isi atinge rezultatele.

Tehnologie modernă

La Medissima vei gasi cea mai moderna tehnologie existenta in acest moment.

Specialiști de top

Profesionisti instruiti sa va ofere cele mai placute experiente medicale si toate informatiile de care aveti nevoie pe parcursul calatoriei alaturi de noi.

Locație premium

Apreciem unicitatea fiecarei persoane si va tratam cu toata atentia si grija de care aveti nevoie, pentru a va oferi o experienta cu adevarat sofisticata.

Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

instagramfacebook-officialgraduation-hatusersphone-handsetmap-markerlaptop-phonepie-chartcrossarrow-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram