INAPOI LA TRATAMENTE

CLINICA PĂR

Prevenirea calviției și tratarea alopeciei sunt posibile fără complicații, disconfort sau riscuri.
Dispunem de tehnologii inovative pentru soluționarea afecțiunilor dermatologice care se manifestă la nivelul părului. Specialiștii nostri încep cu analiza stării de sănătate a părului dumneavoastră - calitatea și densitatea părului, vă recomandă tratamentul potrivit și vă comunică rezultatele la care vă puteți aștepta.

TRATAMENTE pentru PREVENIREA ȘI TRATAREA ALOPECIEI

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.
programare

Planuri de tratament personalizate

Fiecare pacient primeste tratamentul de care are nevoie pentru a isi atinge rezultatele.

Tehnologie modernă

La Medissima vei gasi cea mai moderna tehnologie existenta in acest moment.

Specialiști de top

Profesionisti instruiti sa va ofere cele mai placute experiente medicale si toate informatiile de care aveti nevoie pe parcursul calatoriei alaturi de noi.

Locație premium

Apreciem unicitatea fiecarei persoane si va tratam cu toata atentia si grija de care aveti nevoie, pentru a va oferi o experienta cu adevarat sofisticata.

aflati daca medissima vi se potriveste

Solicitati un apel gratuit


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.
Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

instagramfacebook-officialgraduation-hatusersphone-handsetmap-markerlaptop-phonepie-chartcrossarrow-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram