DERMATOLOGIE 

Medicii dermatologi cu care lucrăm sunt dedicați găsirii celor mai bune soluții pentru tratarea afecțiunilor cu care vă confruntați la nivel cutanat.
Consultul inițial este un proces de analiză detaliată și identificare a cauzelor problemei. Primiți răspunsuri la întrebările pe care le aveți, o schemă de tratament, recomandări pre-tratament și, împreună cu medicul veți stabili data procedurii.

Proceduri Secundare

servicii pentru ingrijirea sanatatii dumneavoastra

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.
programare

Planuri de tratament personalizate

Fiecare pacient primeste tratamentul de care are nevoie pentru a isi atinge rezultatele.

Tehnologie moderna 

La Medissima vei gasi cea mai moderna tehnologie existenta in acest moment.

Specialisti de top

Profesionisti instruiti sa va ofere cele mai placute experiente medicale si toate informatiile de care aveti nevoie pe parcursul calatoriei alaturi de noi.

Locatie premium

Apreciem unicitatea fiecarei persoane si va tratam cu toata atentia si grija de care aveti nevoie, pentru a va oferi o experienta cu adevarat sofisticata.

aflati daca medissima vi se potriveste

Solicitati un apel gratuit


Ne onoram promisiunea de a raspunde nevoilor dumneavoastra cu profesionalism, pasiune si empatie.
Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

instagramfacebook-officialgraduation-hatusersphone-handsetmap-markerlaptop-phonepie-chartcrossarrow-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram