Stimate doamne, stimați domni,

Pentru că la baza conceptului Medissima se află motto-ul Nurturing beauty, vă anunțăm, cu părere de rău, că am luat decizia de a suspenda pentru moment activitatea. Bineînțeles că ne preocupă în continuare frumusețea fiecărui pacient, însă, așa cum v-am obișnuit, o vom aborda din cea mai sănătoasă perspectivă. Considerăm că la momentul actual bunăstarea pacienților și a întregului personal primează, astfel încât, începând cu data de 20 martie, vom înceta activitatea în locația noastră.

Nu vă faceți griji, vom păstra deschise toate canalele de comunicare și vom rămâne la dispoziția dumneavoastră pentru informații și lămuriri adiționale la numărul de telefon 0722.241.495 sau prin e-mail la adresa welcome@medissima.ro.

Pentru cei dintre dumneavoastră care urmează o schemă de tratament în momentul de față venim cu asigurarea că vom face tot ce este necesar pentru obținerea rezultatelor promise, chiar dacă va fi nevoie să suplimentăm numărul de proceduri efectuate.
Sperăm să ne revedem curând! Până atunci, aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și de cei dragi!

Gânduri bune,
Echipa Medissima
Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

instagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram