Tehnologie Medissima

Medissima setează un nou standard în domeniul tratamentelor de înfrumusețare și îngrijire personală!
Am dotat clinica Medissima cu echipamente și produse de top, am selectat cei mai abili tehnicieni și medici, pentru ca serviciile pe care vi le oferim să reflecte grija pentru sănătatea, confortul și frumusețea dumneavoastră.

Calitatea îngrijirii pe care o oferim pacienților noștri are la bază respectul pentru fiecare persoană și pasiunea pentru munca noastră. Avem toate instrumentele necesare și personalul calificat în aplicarea celor mai inovative tratamente.
Apreciem unicitatea fiecărei persoane și vă tratăm cu toată atenția și grija de care aveți nevoie, pentru a vă oferi o experiență cu adevărat sofisticată.

Reveal Imager

Dispozitivul Reveal Imager, creat de producătorul de aparatură medicală Canfield, se utilizează în procesele de diagnosticare facială și, ulterior, pe parcursul și la finalul schemei de tratament, pentru urmărirea progresului. 

Datorită tehnologiei încorporate, aparatul dispune de abilitatea de a analiza pielea în profunzime, nu doar la nivel superficial, cum se poate face cu ochiul liber. Prin prisma setului de lentile integrate, se pot analiza și urmări aspecte precum: textura pielii la nivel de pori dilatați, riduri și linii fine, spectrul vascular și nivelul de melanină. 

Mai mult decât atât, aparatul poate face simulări pentru a vedea cum va arăta pielea în viitor în cazul în care nu se face iau măsuri pentru ameliorarea, până la tratarea completă, a semnelor îngrijorătoare.

Dermapen 4

Dermapen 4 este lider detașat în tratamentul diverselor probleme inestetice ale pielii: cicatrici, vergeturi, acnee, rozacee, căderea părului, riduri, hiperpigmentari, fotoîmbătrânire, laxitate, depozite adipoase sau celulită. 

Tratamentele cu Dermapen 4 constau în injectarea în stratul superficial al pielii de substanțe active: farmacologice, aminoacizi, enzime, vitamine, minerale sau extracte din plante.

Spre deosebire de o seringă tradițională, utilizată pentru efectuarea procedurii clasice de mezoterapie, Dermapen 4 utilizează un sistem de 16 ace de 33-gauge, din oțel medical inoxidabil gamma steril, care oscilează până la 120 vibrații/secundă și creând astfel 1920 de canale pe secundă, favorizând pătrunderea substanțelor în epiderm.

CryoPen o

CryoPen o este indicat pentru tratarea leziunilor epidermale benigne precum: veruci, porokeratoza, keratoza seboreică, molluscum contagiosum, condyloma acuminata, nevi pigmentari, sola lentigo.

 Avantajul major al utilizării acestui dispozitiv rezidă în lipsa de durere din timpul tratamentului, fără a fi nevoie de anestezia zonei ce urmează a fi tratată.

HydraFacial MD

HydraFacial MD este un dispozitiv folosit în cadrul tratamentului potrivit tuturor tipurilor de ten, întrucât el satisface nevoile de bază ale pielii: curățare și hidratare.

Are 4 pași simpli: pregătirea tenului (se curăță pielea, astfel încât să nu existe reziduuri de produse dermato-cosmetice), curățare (prin aplicarea unui peeling superficial menit să îndepărteze stratul de celule moarte de la suprafață și să deschidă porii), extracția (prin tehnologia vacuum, care nu lezează țesutul, spre deosebire de procesele clasice, mecanice) și hidratare (prin aplicarea unor substanțe topice, hrănitoare).

Rezultatele procedurii constau într-un plus de luminozitate a tenului, porii nu vor mai fi încărcați, iar pielea va fi hidratată.

Ydun

Medissima a achiziționat primul laser Ydun din România pentru a oferi pacienților săi rezultate extraordinare cu cel mai scăzut grad de disconfort posibil. Ydun este un laser frax non-ablativ cu lungime de undă de 1550 nm pe care medicii din echipă îl utilizează, la parametrii diferiți, pentru tratarea: cicatricilor post-acneice, chirurgicale, cheloide, ameliorarea ridurilor și liniilor fine și estomparea porilor dilatați.

Laserul Ydun regenerează tegumentul prin “explozii foarte mici”, complet controlate, de energie termică, ce acționează numai în zona tratată. Această tehnologie unică permite setarea timpului și energiei impulsului laser în mod independent, pentru a furniza căldură controlată pe suprafața și în profunzimea pielii, corespunzătoare nevoilor individuale. Căldura stimulează producția de colagen, care va repara pielea în timp. Și pentru că laserul este “aplicat” pe piele, procedura durează puțin, suprafața pielii este lăsată intactă, iar vindecarea și recuperarea sunt rapide.

Înainte de începerea tratamentului, medicul care urmează să realizeze procedura va explica pe îndelete cum funcționează terapia, care sunt așteptările realiste ce pot fi satisfăcute prin alegerea laserterapiei și câte ședințe sunt necesare pentru obținerea acestora.

Laser Alexandrite

La Medissima puteți găsi laserul Alexandrite pur pe platforma Clarity, produsă de Lutronic, lider mondial în producția de aparatură medical-estetică. 

Datorită rubinului integrat, unda pură de 755 nm pe care aparatul o produce la fiecare impuls are capacitatea de a ținti exact foliculul pilos, fără a leza țesutul înconjurător, putând astfel să trateze atât aspecte dermatologice - foliculita, cât și pe cele estetice: epilarea definitivă. 

Mai mult decât atât, setând parametri diferiți, laserul se poate utiliza pentru tratarea petelor pigmentare și a anumitor afecțiuni din spectrul vascular. Prin prisma sistemului de răcire pe care dispozitivul îl are încorporat, pacienții se pot bucura de tratamente lipsite de durere și cu un număr minim de ședințe, protocolul furnizorului recomandând 6, spre deosebire de alte aparate care necesită 12-15 sesiuni de tratament.

CoolTech Define

CoolTech Define este cel mai nou dispozitiv produs de Cocoon Medical pentru procedura de criolipoliză. Spre deosebire de predecesorul său, care avea capacitatea de a răci depozitele de grăsime la -8°C, acest dispozitiv poate îngheța țesutul adipos până la -11°C, având posibilitatea de a utiliza, simultan, 4 aplicatori, ceea ce înseamnă o zonă de tratament mai mare în aceeași sesiune de tratament. 

Principiul de funcționare este simplu: după ce se decide asupra zonei ce urmează să fie tratată, pielea este acoperită cu o membrană special concepută pentru protejarea tegumentului împotriva degerării, se fixează aplicatorul care, prin tehnologia vacuum trage înăuntrul său stratul adipos, ulterior înghețându-l la temperatura de -11°C pentru 70 de minute. 

Celula adipoasă odată deteriorată urmează să se elimine în mod natural, prin sistemul limfatic. Acest tratament este non-invaziv, nedureros, iar rezultatele sunt vizibile încâ de la prima ședință.

VelaShape 3

VelaShape 3 este cel mai performant aparat de remodelare corporală în ceea ce privește reducerea laxității cutanate și a stratului adipos care creează aspectul de coajă de portocală.

Dispozitivul îmbină armonios cele mai eficiente 4 tehnologii care luptă împotriva celulitei, anume: infraroșu, radiofrecvența, vacuum-ul pulsat și rolele mecanice.

Datorită capetelor pe care le are în dotare, VelaShape 3 poate trata orice zonă de interes pentru pacient, fie că este vorba despre brațe, coapse, abdomen sau fesieri.

Procedura începe prin aplicarea unei creme termoconductoare cu proprietăți anticelulitice, ulterior terapeutul începând să utilizeze aparatul pe zonele de interes. Acest tip de tratament funcționează prin încălzirea țesutului până la distrugerea celulelor de grăsime, eliminarea acestora prin sistemul limfatic fiind facilitată de procesele mecanice exercitate de vacuum-ul și rolele mecanice integrate.


Se vor observa îmbunătățiri încă de la prima ședință, însă rezultatul final se vede după un ciclu complet de 6 proceduri.
Aspectul de coajă de portocală se ameliorează până la dispariție, în funcție de gradul inițial de celulită. Pielea devine mai fermă, iar textura pielii va fi vizibil îmbunătățită.


Află ce tratament ți se potrivește la Medissima

Solicită o programare

Programare Medic modif (#14)
Vei primi un apel din partea echipei noastre în cel mai scurt timp
Abonare Newsletter
Newsletter
Contact
Agora Floreasca, Bucuresti, Calea Floreasca 111-113.
welcome@medissima.ro+40 314 055 333