noiembrie 15, 2019

Tenul casectic

O dereglare în metabolismul glucidelor duce la creșterea glucozei în transpirație și astfel straturile superficiale ale pielii se impregnează cu […]

O dereglare în metabolismul glucidelor duce la creșterea glucozei în transpirație și astfel straturile superficiale ale pielii se impregnează cu glucide și devine un mediu bun de dezvoltare a unor microbi. În funcție de tulburările metabolice ale protidelor și glucidelor se pot deosebi două tipuri de ten: pletoric și cașectic.

TENUL CAȘECTIC
Denumirea vine de la“cașexie = atrofie generală”. Este cauzat de afecțiuni de ordin intern care influențează funcțiile metabolice ale pielii. Pielea este subțire, uscată, deshidratată și alipică, flască din lipsa de elasticitate, palidă (insuficient irigată) cu aspect de pergament.

Article written by medissima

Related Posts

februarie 8, 2020
noiembrie 15, 2019
noiembrie 15, 2019
noiembrie 15, 2019
noiembrie 15, 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read More

februarie 8, 2020
noiembrie 15, 2019
noiembrie 15, 2019
noiembrie 15, 2019
noiembrie 15, 2019
Termeni si conditiiANPC
Copyright Medissima @ 2019

MEDISSIMA

Medissima este o clinica inegalabila in Romania, prin prisma dotarilor tehnologice de ultima ora si a calitatii serviciilor oferite in domeniul esteticii medicale.

NEWSLETTER

Va rugam sa asteptati!

Va multumim pentru inscriere!

twitter-squarefacebook-squarelinkedin-squareyoutube-playinstagramfacebook-officialphone-handsetmap-markerlaptop-phonecross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram