+40 314 055 333

Recapătă-ți aspectul natural cu oferta incredibilă la transplantul de păr prin metoda FUE!

Beneficiezi de peste 30% reducere pentru toate zonele, transport de la aeroport și cazare gratuite dacă vii din afara Bucureștiului!

Transplant de pĂr prin metoda fue

Metoda FUE este singura procedură de regenerare a părului prin transplantarea propriului păr. În mod uzual, sunt preluate grefe de păr din părțile neafectate și implantate în zonele care necesită refacere. Datorită înaltei tehnologii și a specialiștilor noștri, în urma intervenției nu vă veți confrunta cu cicatrici vizibile și nu veți avea nevoie de refacere post-operatorie.
Tratament 100% eficient împotriva alopeciei și calviției
Nu rămân cicatrici
Aspect natural
Nu apare durere post-operatorie

Oferte disponibile

Zona A

1200 € / 1800 €

Zona B

1800 € / 2600 €

Zona C

2900 € / 3700 €

Sprâncene

800 € / 1500 €
Beneficiezi de peste 30% reducere pentru toate zonele, transport de la aeroport și cazare gratuite dacă vii din afara Bucureștiului!
PROGRAMEAZĂ-TE

Pentru pacient, recuperarea este imediatĂ, fĂrĂ cicatrici, dureri sau sÂgerĂri, iar rezultatul 100% natural!

De-a lungul ultimilor 55 de ani, transplantul de păr a reprezentat o procedură medicală continuu documentată și îmbunătățită, rezultatul actului medical garantând creșterea de păr natural nou.

Firele de păr nou crescute se comportă ca orice alt fir de păr natural, acestea putând fi spălate, tunse, vopsite, nu necesită un tratament special și nu vor mai cădea de-a lungul timpului.

Din zone care au în amprenta genetică dezvoltarea de fire de păr permanente, precum lateralele și zona posterior-inferioară a scalpului, se prelevă foliculi de păr care sunt ulterior implantați în zonele care se doresc a fi tratate.

La scurt timp după, din foliculii implantați încep să crească noi fire de păr, exact așa cum se întâmpla când foliculii se aflau în zona donatoare.

Transplantul de păr reprezintă metoda care înregistrează cea mai mare rată de succes în aria de tratament a zonelor afectate de căderea părului, iar reușita acesteia are la bază factori precum:

  1. Proporția dintre zona donatoare și zona în care urmează să fie transplantați foliculii;
  2. Densitatea pe care vrem să o obținem și rezultatul dorit de fiecare dintre pacienți;
  3. Experiența echipei medicale care efectuează transplantul.

Tehnica inovativă de transplant H.G.A-FUE, pe care o utilizează exclusiv specialiștii din cadrul clinicii Medissima, asigură viabilitatea grefelor de păr și siguranța în proporție de 100% că foliculii vor crește fire de păr noi. 

Beneficiile metodei H.G.A-FUE sunt:

  • Prezervarea în stare optimă a foliculului din momentul prelevării (acest aspect fiind vital reușitei transplantului);
  • Permite vindecarea/repararea posibilelor traume suferite de foliculi în timpul procesului de extracție;
  • Permite vindecarea scalpului mai rapid și în condiții mai bune;
  • Asigură creșterea părului din foliculii implantați.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Atât recoltarea, cât şi implantarea sunt efectuate în mod individual, unitate cu unitate, într-o intervenție care nu necesită anestezie totală sau internare.

CÂTE ȘEDINȚE SUNT NECESARE

În general, o singură sesiune este suficientă pentru transplantul de păr, însă, în funcție de calitatea părului din zona donatoare și de suprafața zonei primitoare, pot fi necesare mai multe intervenții. Următoarea sesiune poate fi programată a doua zi.

REZULTATE

În următoarele zece zile, în mod normal, marea majoritate a firelor de păr transplantate, vor cădea. Foliculii sunt, însă, vii și vor începe să crească noi fire de păr.

După două luni de la intervenție, rezultatele vor fi vizibile, iar părul va continua să crească și să se îngroașe.

RECOMANDĂRI POST-PROCEDURĂ

Începând cu prima zi de după intervenție, acordați o atenție deosebită șamponării, pentru a preveni formarea crustelor în jurul firului de păr. Masați ușor scalpul, folosind șamponul recomandat de medic și clătiți cu apă la debit mic.

Timp de două săptămâni, este important să vă menajați: evitați efortul fizic, înotul, dar și transpirația și scarpinatul la nivelul capului.

Timp de o lună, zona respectivă trebuie ferită de expunerea la soare.
MĂ intereseazĂ

Despre Medissima

Calitatea îngrijirii pe care o oferim pacienților noștri are la bază respectul pentru fiecare persoană și pasiunea pentru munca noastră. Avem toate instrumentele necesare și personalul calificat în aplicarea celor mai inovative tratamente.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ ORĂ

Folosim cele mai inovatoare tehnologii și cele mai performante produse din industria estetico-medicală.

MEDICI DEDICAȚI

Profesioniști instruiți să vă ofere cele mai plăcute experiențe medicale și toate informațiile de care aveți nevoie pe parcursul călătoriei alături de noi.

estetica medicala

Dermatologie

chirurgie plastica

clinica par

Rezultate Masurabile

Beneficiezi de peste 30% reducere pentru toate zonele, transport gratuit de la aeroport si cazare gratuita daca veniti din afara Bucurestiului!

quote-leftcheck-square